Снимка БулфотоОт днешния дебат за всички вече е ясно кой може да

...
Снимка БулфотоОт днешния дебат за всички вече е ясно кой може да
Коментари Харесай

Цветанов за дебата на Йончева и Габриел: За всички вече е ясно кой може да защитава българските национални интереси в Европа

Снимка Булфото

От днешния дебат за всички към този момент е ясно кой може да пази българските национални ползи в Европа. Това написа на персоналната си страница във " Facebook " ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, написа вести.бг.

" Това могат да вършат готови и способени хора като Мария Габриел и претендентите на ГЕРБ, а не такива, които залагат на популизма. Поздравления за Мария Габриел в днешния спор! ", написа още Цветанов. 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Yann (преди 11 секунди) Рейтинг: 29894 | Одобрение: 13249 цвинокио отново се изцвъка.... НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса. Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР